PDA

View Full Version : Missing: Edit Button



Vertigo
03-10-2011, 02:29 PM
Used to correct typos, fix broken links, and otherwise correct problems in a new post. I can edit this post, but not the post I just made in the "Back of the House" forum, despite trying just a few seconds after posting.

Vertigo
03-10-2011, 02:32 PM
hmmm....

Jim
03-10-2011, 02:32 PM
I will take a look, thanks for the report.

Edit_

http://badgerandblade.com/gallery/displayimage.php?imageid=25092

Vertigo
03-10-2011, 02:49 PM
I don't have permission to access that image. ;)

Jim
03-10-2011, 02:55 PM
Now?....

Vertigo
03-10-2011, 02:56 PM
Without spamming every single subforum with posts to test, it seems to just be effecting me in the "Back of the House." I can edit in the other ones I've recently tried. Are "Junior Member" and "Member" separate user groups that might have permission discrepancies, or just different user titles based on post count?

Vertigo
03-10-2011, 03:03 PM
And yes, that's the missing button. It's there in the other forums I've tested, including subforums of "The Kitchen Knife" like the Media Center.

Dave Martell
03-10-2011, 03:09 PM
Jack, take a look now and let me know.

Thanks

Jim
03-10-2011, 03:10 PM
Whoa.... double admin tag team event!

Vertigo
03-10-2011, 03:12 PM
Yup, it's there now!

Thanks guys.

Dave Martell
03-10-2011, 03:22 PM
Whoa.... double admin tag team event!

Just thought I'd jump in try to help. :)

Thanks Jim!

Dave Martell
03-10-2011, 03:22 PM
Yup, it's there now!

Thanks guys.

Can you also now see the attached image from Jim above?

Jim
03-10-2011, 03:23 PM
Thank you Dave!

Vertigo
03-10-2011, 03:24 PM
Yep, I see it full size and then again directly beneath in the "Attached Thumbnails" box.

Dave Martell
03-10-2011, 03:25 PM
C_O_O_L! :D

Thanks