PDA

View Full Version : Software Upgrade Problems - List them here



Dave Martell
11-16-2011, 02:06 PM
Hi folks, we just upgraded the forum software to the newest version available and with this has come a few problems. I've caught and fixed a couple already but I'm concerned that more issues exist. I'm asking that you post any new problems you're having here in this thread. Thanks!

Dave Martell
11-16-2011, 02:06 PM
Manage Attachments (Picture Uploading from computer) is not working.

Dave Martell
11-17-2011, 02:51 AM
Is anyone having problems uploading images from their computer?

Dave Martell
11-20-2011, 03:36 PM
We made a change to how our image and attachments are stored which is supposed to speed up page load times. I did some checking and it does seem to be helping.

The image upload feature seems to be working again, I guess I fixed this too. :)

Eamon Burke
11-20-2011, 03:54 PM
The little icon in the tab is the vBulletin logo, and not the KKF logo. Not a problem really, but it's about all I've noticed so far.

BTW, I love the new divider that separates new posts from simply unread posts in What's New.

jm2hill
11-20-2011, 04:45 PM
Maybe its just my computer, but the homepage? Picture doesn't load and it looks all funky! I miss the dragon!

sachem allison
11-20-2011, 10:02 PM
i keep getting this everytime i sign on Invalid Redirect URL (http://kitchenknifeforums.com/) i sign on again and everything is fine. it's annoying.

Dave Martell
11-20-2011, 10:15 PM
i keep getting this everytime i sign on Invalid Redirect URL (http://kitchenknifeforums.com/) i sign on again and everything is fine. it's annoying.

Ryan mentioned the same thing to me last night but I thought it was just his (ahem) computer skills kicking in. Thanks for bringing this up.

Oh what system are you using?

sachem allison
11-20-2011, 10:31 PM
my dads windows 7 pc

Dave Martell
11-20-2011, 10:37 PM
We had to take the frontpage (index page) down for a couple of days because of problems with it so this might be the reason. I'll re-check all the settings though.

Dave Martell
11-20-2011, 11:09 PM
Maybe its just my computer, but the homepage? Picture doesn't load and it looks all funky! I miss the dragon!

http://www.kitchenknifeforums.com/

How does it look now?

Dave Martell
11-20-2011, 11:11 PM
The little icon in the tab is the vBulletin logo, and not the KKF logo. Not a problem really, but it's about all I've noticed so far.

We never had a favicon for this site but I have one, it's getting installed that's proving to be a problem. I'm currently working on it again though.

PierreRodrigue
11-21-2011, 12:02 AM
Its looking good Dave, thanks for all your hard work this last little while on this. I'm sure I'm not the only one who appreciates it.

Eamon Burke
11-21-2011, 12:12 AM
here here.

Having KKF on my phone = more sleep for me.

jm2hill
11-21-2011, 12:18 AM
http://www.kitchenknifeforums.com/

How does it look now?

just the link to the image for me but the image doesn't show up?

Anyone else or just my computer?

sachem allison
11-21-2011, 12:52 AM
just the link to the image for me but the image doesn't show up?

Anyone else or just my computer?

now I'm missing the picture it was there a couple of hours ago, just the link now