PDA

View Full Version : How is it ???



maxim
11-04-2012, 08:00 AM
So after some time with new stile of my website how do you think guys it working out ???

Any comments and critiques is appreciated ! :thumbsup:

tk59
11-04-2012, 10:54 AM
Works fine for me. :)

schanop
11-04-2012, 02:35 PM
A bug I reported about currency conversion button and wrong url http://www.japanesenaturalstones.com/URLrewrite.asp?404;http://www.japanesenaturalstones.com:80/Japanese-Natural-Stones-s/1814.htm still exists. This only affects previos and next page buttons.

A bug for automatically updating the top product image while hovering over alternate images still exists too. Easily solved by using all images of the same height for a given product.

Otherwise, it's been working d..n fine.

maxim
11-04-2012, 03:23 PM
Thanks, some of those issues will be removed over time :)

EdipisReks
11-04-2012, 03:36 PM
Works fine for me. :)

x2

markenki
11-05-2012, 01:28 PM
Would be great to make selecting subcategories easier when using a Kindle. I presume other tablets are affected as well.

maxim
11-05-2012, 01:31 PM
Its not affected my ipad seems to work fine there.
But i try to se what i can do, are buttons to small ?



Would be great to make selecting subcategories easier when using a Kindle. I presume other tablets are affected as well.

kalaeb
11-05-2012, 02:08 PM
I think the breaks between your items could be more clear, perhaps even a box surrounding each item and description. While the bright white background is good in some circumstances, it makes it difficult to discern which description belongs to which item unless you read and re-read. Just a thought.

markenki
11-05-2012, 02:25 PM
Its not affected my ipad seems to work fine there.
But i try to se what i can do, are buttons to small ?
When I try to bring up the dropdown menu by touching a main menu item (like "Kitchen Knives"), more often than not I end up selecting the main menu item, and the submenu item disappears after being taken to that page. Maybe one time in five, I get it right and am able to select the submenu item (like "Yoshiaki Fujiwara"). Really tricky! I think a more robust design would be to have selectable menu (and submenu) items always present, and not have them drop down on hover. One way to do this would be to have the submenu items available on the pages you are taken to after selecting the main menu items.

maxim
11-05-2012, 02:54 PM
Thank you guys ! i will do that now :)

Please keep them coming ! I can not do everything but i will try :D

stevenStefano
11-05-2012, 03:55 PM
What about a New Items page? I find these pretty handy so you can see exactly what the latest items are

maxim
11-05-2012, 04:45 PM
I try to do that on front page :)
That is good idea !

Now submenu items available on the pages of the main menu items :)

markenki
11-05-2012, 05:10 PM
Now submenu items available on the pages of the main menu items :)
Perfect! Thank you!

maxim
11-11-2012, 05:32 AM
I have experienced that some people have truble with checkout or sometime have a quick question.
Thats why i just added chat option, that i have on me everytime :) Except when i sleep