Quantcast
Site problem
+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Site problem

  1. #1

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Salt Lake City
    Posts
    41

    Site problem

    Just a heads up, the site doesn't look like it ever finishes loading at the moment. I noticed that the banner is gone. It could be stuck trying to find the file.

    Started sometime around 10 am MST.

  2. #2
    Dave Martell's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Fleetwood, PA
    Posts
    9,302
    Thanks for letting us know.

    Anyone else having this issue?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    543
    No issue here...

    on either Chrome or FireFox on a Mac

  4. #4

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Salt Lake City
    Posts
    41
    Works on IE here, failing on firefox

  5. #5

  6. #6

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Salt Lake City
    Posts
    41
    Just a fyi, it looks like the cookie changed while I was still using the site earlier. Compared the cookie for FF and IE. Deleted the FF cookie and let it load again. Working now.

  7. #7
    Senior Member

    SpikeC's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    PDX
    Posts
    3,773
    Dam cookies!!! The site needs biscuits instead!
    Spike C
    "The Buddha resides as comfortably in the circuits of a digital computer or the gears of a cycle transmission as he does at the top of a mountain."
    Pirsig

  8. #8
    Dave Martell's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Fleetwood, PA
    Posts
    9,302
    We fixed a cookie problem yesterday but I still don't get the forums marked as read unless I select to manually do this. This is frustrating.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts