Quantcast
I sometimes get a page that looks kind of like a Table of Contents page - Page 3
+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: I sometimes get a page that looks kind of like a Table of Contents page

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Scranton, PA
    Posts
    236
    I get it on firefox on my pc rarely and more often on my android phone.

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    1,015
    Sometimes this happens when the connection is not very good, particular when page style CSS is not loaded properly. In Firefox, if you choose View->PageStlyle->NoStyle then it mimicks what happens.

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    1,015
    For Safari to mimic the problematic page look, it is menu Develop->Disable Styles .

  4. #24

    Twistington's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Skelleftea, Sweden
    Posts
    470
    I got a tip from eaglerock to change my dns-settings to google's dns servers(primary: 8.8.8.8 and secondary: 8.8.4.4) and it worked just fine, got the problem yesterday after my isp messing around with the dns servers they provide... and now it's gone.
    -"we're gonna make gluten free lasagna"

  5. #25
    Senior Member eaglerock's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Finland
    Posts
    498

  6. #26
    Senior Member brainsausage's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Portland, Maine
    Posts
    1,949
    I've been having this issue on my iPhone 5 for a few days now.
    Today is as good a day to die as any. Except for tomorrow. I have plans tomorrow.

  7. #27
    Administrator Austin's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    San Marcos, Texas
    Posts
    593
    This is due to issues with the CDN.

    Is all software up to date with your iPhone?

  8. #28
    Senior Member brainsausage's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Portland, Maine
    Posts
    1,949
    Quote Originally Posted by Austin View Post
    This is due to issues with the CDN.

    Is all software up to date with your iPhone?
    Yup.
    Today is as good a day to die as any. Except for tomorrow. I have plans tomorrow.

  9. #29
    Senior Member
    99Limited's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    GSP, Exit 117A
    Posts
    904
    Well this problem has either popped back up or because I'm on KKF more often I'm just seeing the problem again. Is there something I need to do on my end? Browser is Firefox, latest release.

  10. #30
    Administrator Austin's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    San Marcos, Texas
    Posts
    593
    Have you taken any corrective actions? Removed cookies, closed and reopened the browser for instance?

    Is anyone else having issues with the style not loading properly?

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts