Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Site down?

  1. #1

    Site down?

    Been down for at least 20 minutes or so.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    NJ
    Posts
    1,204
    working for me and I am in NJ as well

  3. #3
    Huh. I'm getting this on older IE and FireFox:

    There has been an error processing your requestSQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
    Trace:
    #0 /home/japanese/public_html/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(96): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect()
    #1 /home/japanese/public_html/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(313): Zend_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
    #2 /home/japanese/public_html/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(459): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->_connect()
    #3 /home/japanese/public_html/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)
    #4 /home/japanese/public_html/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(419): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SET NAMES utf8', Array)
    #5 /home/japanese/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(169): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('SET NAMES utf8')
    #6 /home/japanese/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource.php(110): Mage_Core_Model_Resource->_newConnection('pdo_mysql', Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
    #7 /home/japanese/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(141): Mage_Core_Model_Resource->getConnection('core_setup')
    #8 /home/japanese/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(234): Mage_Core_Model_Resource_Setup->__construct('core_setup')
    #9 /home/japanese/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(417): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
    #10 /home/japanese/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(343): Mage_Core_Model_App->_initModules()
    #11 /home/japanese/public_html/app/Mage.php(683): Mage_Core_Model_App->run(Array)
    #12 /home/japanese/public_html/index.php(87): Mage::run('', 'store')
    #13 {main}

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    NJ
    Posts
    1,204
    ohh JKI same here man I don't know

  5. #5
    Down for me too. Chrome on PC, Safari and Mercury on Iphone

  6. #6
    daveb's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Just outside Tampa
    Posts
    1,511
    Didn't need much excuse to visit Jon's site.

    Same as above w Win 7, Mozilla PC and Android fon.
    Dave
    Older and wider.

  7. #7
    yeah... for whatever reason, our mysql keeps shutting itself down... i can manually fix it in a few seconds each time, but i cant figure out whats causing it. I'm looking into it. Sorry about that guys. The website is back up now.

  8. #8
    Senior Member bkultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    411
    Just a random guess but did you check max_connections in my.cnf?

  9. #9
    checked... that together with a memory issue was the cause... fixed one... working on the other... hostgator is SLOW to respond sometimes

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    308
    Yeah, I can't stand hostgator. Awful host in my opinion. Price is right tho.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •