Results 1 to 6 of 6

Thread: Linking to pictures

  1. #1
    Senior Member
    SpikeC's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    PDX
    Posts
    3,733

    Linking to pictures

    When I link to a picture, sometimes the picture shows up in the post, and sometimes just the web address to the picture shows up. I am linking from the same site, the same way, butt getting different results.
    Any idea why?
    Spike C
    "The Buddha resides as comfortably in the circuits of a digital computer or the gears of a cycle transmission as he does at the top of a mountain."
    Pirsig

  2. #2

  3. #3
    You should compare a link that works to one that fails. Does the link have a "?" in it? Does it end in an unusual code? Sometimes the host appends information to the address that it understands but the forum has problems with.

  4. #4
    Senior Member
    SpikeC's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    PDX
    Posts
    3,733
    Spike C
    "The Buddha resides as comfortably in the circuits of a digital computer or the gears of a cycle transmission as he does at the top of a mountain."
    Pirsig

  5. #5
    Senior Member
    SpikeC's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    PDX
    Posts
    3,733
    OK, I just forgot to use the button first! I think I have it now! Thanks!
    Spike C
    "The Buddha resides as comfortably in the circuits of a digital computer or the gears of a cycle transmission as he does at the top of a mountain."
    Pirsig

  6. #6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •