Results 1 to 5 of 5

Thread: Posting pics...

  1. #1

    Posting pics...

    Why can't I seem to post a full size pic any more? All I can seem to get now are the thumb nails... I don't think I'm doing any thing different?


    Feel free to visit my website, http://www.rodrigueknives.com
    Email pierre@rodrigueknives.com

  2. #2
    Hi Pierre, the software was set to create thumbnails to reduce bandwidth usage. I just changed this setting to not automatically make thumbnails anymore but this will be a trial to see how/if the performance is effected. If there's no negative effects then we'll leave it this way.

  3. #3
    Quote Originally Posted by Dave Martell View Post
    Hi Pierre, the software was set to create thumbnails to reduce bandwidth usage. I just changed this setting to not automatically make thumbnails anymore but this will be a trial to see how/if the performance is effected. If there's no negative effects then we'll leave it this way.

    Scratch that

    I'll look into this more and see what answers I can find.

  4. #4
    No worries Dave, it just seems some can, some like me cant...


    Feel free to visit my website, http://www.rodrigueknives.com
    Email pierre@rodrigueknives.com

  5. #5

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    2,312
    Whew, I thought it was just me. Mine have all been thumbnailed too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •