Quantcast
Are you sure you want to navigate away from this page? - Page 2
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Are you sure you want to navigate away from this page?

  1. #11
    Dave Martell's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Fleetwood, PA
    Posts
    9,306
    BTW, this is a Quick Reply box issue that's a known problem without a proper fix (upgrade) that I can find.

  2. #12
    Weird Wood Pusher Burl Source's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Kerby, OR
    Posts
    3,261
    I agree with the browser being the cause.
    I use FireFox and the only time I get a similar message is when I start to make a reply to a post and decide not to.
    Mark Farley / It's a Burl
    Phone 541-592-5071, Email burlsource@burlsales.com
    Visit our web store

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    1,208
    The dialog box just popped up when trying to go to a different page. I have never had this happen previously when it shouldn't.

  4. #14
    Dave Martell's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Fleetwood, PA
    Posts
    9,306
    Quote Originally Posted by GlassEye View Post
    The dialog box just popped up when trying to go to a different page. I have never had this happen previously when it shouldn't.

    Interesting...

  5. #15
    Senior Member Johnny.B.Good's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    2,959
    Quote Originally Posted by Burl Source View Post
    I use FireFox and the only time I get a similar message is when I start to make a reply to a post and decide not to.
    +1

  6. #16
    Senior Member rsacco's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Northern VA
    Posts
    65
    Out of curiosity, are you guys seeing this problem on a Windows-based browser? If so, do you have any third-party toolbars installed in your browser?

  7. #17

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Rockport, TX
    Posts
    4,892
    A lot on android, now that I think about it. But that doesn't make it a browser problem, its a vbulletin compatibility issue. Just sayin.

    And a minor issue compared to not being able to sub my own forum.

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    1,208
    I am on Safari 5.1.7 when it happened to me.

  9. #19
    Senior Member Crothcipt's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    wyoming, closer to nowhere than somewhere.
    Posts
    3,502
    I have had it a few times, since the upgrade. But I thought I had hit a key while reading a thread, causing it to start to do a quick post thing. But I was wrong. I use chrome too.

    The only problem I have on my phone is I keep hitting the calender button instead of the "What's new". But that is just my big fingers and small screen problem.
    Chewie's the man.

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Gothenburg, Sweden
    Posts
    495
    I use explorer on a windows based machine and have recievied it both with and without "extra" toolbars.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts