Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: WIP

  1. #11
    Senior Member Mr.Magnus's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    915
    Quote Originally Posted by The BoardSMITH View Post
    I post a photo but I can't seem to get a photo to stick since I last tried in the OP 11 days ago.
    ahhh that dosent help at all now its worse lol. can u send pictures to my mail? thanks

  2. #12
    Senior Member chinacats's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    NC
    Posts
    3,588
    Can't wait for this to get worked out...
    once in a while you get shown the light, in the strangest of places if you look at it right

  3. #13
    Dave Martell's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Airville, PA
    Posts
    10,840
    I don't know what the picture problem is but try using the advanced reply format and manage attachments in the meantime. You should be able to upload full size images that will show as clickable thumbnails.

    I'm working on figuring out the attachments issue though.

  4. #14

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    CT
    Posts
    469
    Just upload them to photobucket and use the URL link. It seems to be the easiest way.

  5. #15

  6. #16
    Senior Member heirkb's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    898
    Quote Originally Posted by Taz575 View Post
    Just upload them to photobucket and use the URL link. It seems to be the easiest way.
    +1.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •