Quantcast
Gear Thread Not Showing Up
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Gear Thread Not Showing Up

  1. #1
    Senior Member
    mr drinky's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central MN
    Posts
    3,037

    Gear Thread Not Showing Up

    Just wondering, but how come my gear thread doesn't show up in the sub-forum? If I want to see it, I have to search my old posts and find it there, but it doesn't show up at all in the sub-forum -- unless I am not seeing something.

    k.
    "In Japan they don't call it Japanese food, they just call it food." -- Children's Hospital Quote

  2. #2
    The alleles created by mutation may be beneficial

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Hampton Roads, VA
    Posts
    1,872
    It's there. Knife & Gear galleries are organized by thread starter (alphabetical instead of chronological) so you can find a certain collection quickly. Your thread is slightly more than halfway down the 2nd of three pages of links. http://www.kitchenknifeforums.com/fo...age2?order=asc

  3. #3
    Senior Member
    mr drinky's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central MN
    Posts
    3,037
    This is bizarre. I still can't see it, and I only see two pages of gear (not three), and the second page only has 4 entries on it. So apparently, I cannot see a lot of other gear posts either.

    k.
    "In Japan they don't call it Japanese food, they just call it food." -- Children's Hospital Quote

  4. #4
    Senior Member

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Pensacola, FL, USA
    Posts
    3,657
    FWIW, I can see your thread, K. I agree it's strange.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Lexington, KY
    Posts
    1,208
    Could it be a user setting defining how far back the posts go, or how many threads will be loaded? I have had a similar problem on other forums.

  6. #6
    Senior Member
    mr drinky's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central MN
    Posts
    3,037
    Quote Originally Posted by GlassEye View Post
    Could it be a user setting defining how far back the posts go, or how many threads will be loaded? I have had a similar problem on other forums.
    Thanks GlassEye, that was the problem. The default setting was set to only show posts for the last 100 days. Now I can see things perfectly.

    k.

    Edit. Thanked the wrong person and corrected it.
    "In Japan they don't call it Japanese food, they just call it food." -- Children's Hospital Quote

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts