Android app

Kitchen Knife Forums

Help Support Kitchen Knife Forums:

daveb

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Mar 12, 2012
Messages
10,496
Reaction score
1,616
Anyone else have Android app go **** up the last couple days? Did the delete / reload and it's still "stopped working"
 

Xenif

Senior Member
Joined
Jan 3, 2018
Messages
1,412
Reaction score
2,108
Location
Toronto, Canada
Mine stopped working since an andriod OS update 2 days ago, also uninstalled/reinstall still dosent work.
Our spouses/s.o. are on to us !?!?!? :O
 

Marek07

Supporting Member
Joined
May 26, 2016
Messages
1,419
Reaction score
271
Location
Melbourne, Australia
Anyone else have Android app go **** up the last couple days? Did the delete / reload and it's still "stopped working"
Only went belly up today. Get a "Kitchen Knife Forum has stopped" message. Two options: Close app or Send feedback. Doing either doesn't allow the app to load and work. Just went through uninstall/reinstall - nothing has changed.
:(
Mine stopped working since an andriod OS update 2 days ago, also uninstalled/reinstall still dosent work.
Our spouses/s.o. are on to us !?!?!? :O
Can't recall if I updated the OS recently. Sure as hell hope the spouses haven't ganged up on us!
:O

Edit: For the record, I'm running Android 8.0.0
 

Devon_Steven

Senior Member
Joined
Nov 4, 2014
Messages
323
Reaction score
9
Same thing as Marek happened to me this morning. Running android 8.0.0 but no recent updates as far as I know.

Uninstall /re install has not helped.
 

bkultra

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Apr 4, 2011
Messages
3,818
Reaction score
526
Location
Chicago
Also not working for older versions of android, tested 7.0
 

Jovidah

Senior Member
Joined
Jan 8, 2016
Messages
1,086
Reaction score
7
I've had issues as well. Can load the app but certain tabs in it aren't loading. Also had some issues lately with graphical bugs in the main menu. Maybe someone forgot to feed the hamsters?
 

Xenif

Senior Member
Joined
Jan 3, 2018
Messages
1,412
Reaction score
2,108
Location
Toronto, Canada
Update: I was bvle to get into the app if it gives me a notification, I can get into the app, even browse around, but as soon as I hit back and goto the main front page the app force stops.
 

Angie

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Jul 29, 2016
Messages
2,167
Reaction score
320
Location
SouthEast
Xenif, you're getting further along than most folks. It seems to be Tapatalk issue, possibly with the android update but that's just a guess from what I've been reading. It's not only on this forum, but a few others I'm around. And even to ME, (can you imagine the Nerve to have the Admin not get in on the app? :) )


I plan to send Tapatalk another email about this issue. The Tapatalk platform is what KKF App is built on, and so they have to fix.

Try again tomorrow and in the morning uninstall and reinstall so any improvements they may be making will be active. I will do the same, too.
 

Talim

Senior Member
Joined
Jul 9, 2013
Messages
399
Reaction score
6
It worked for a minute, then stopped again.
 

Angie

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Jul 29, 2016
Messages
2,167
Reaction score
320
Location
SouthEast
Thanks guys. I've uninstalled and installed and tested a few times today. Still not working for me.

Tapatalk has been notified and I pulled the site owner into it as they recognize his name more than mine. I know site owner thinks this is going on too long and working on getting things corrected.

Really sorry for this happening. Please hang in a bit longer.
 

daveb

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Mar 12, 2012
Messages
10,496
Reaction score
1,616
FWIW the web app works fine on my droid. A little hard to navigate with the little bitty buttons but if I can do it.......
 

Marek07

Supporting Member
Joined
May 26, 2016
Messages
1,419
Reaction score
271
Location
Melbourne, Australia
Without any further intervention or fanfare, the app just started working this morning. Everything seems OK. 👍
 

Angie

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Jul 29, 2016
Messages
2,167
Reaction score
320
Location
SouthEast
I was just notified by Tapatalk that it is corrected. I've tested this forum and few others, and it does seem to be working as we are use to.
 

Will Newham

Supporting Member
Joined
Aug 18, 2019
Messages
13
Reaction score
5
Location
Howden, Tasmania
I was just notified by Tapatalk that it is corrected. I've tested this forum and few others, and it does seem to be working as we are use to.
Is anyone else still having issues?
Just started getting this error this evening and sends to tapatalk in google play store. Tried reinstalling. Screenshot_20191018-202829.jpg
 

Angie

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Jul 29, 2016
Messages
2,167
Reaction score
320
Location
SouthEast
It has been reported to everyone that can fix it.
 

daveb

Staff member
Administrator
Global Moderators
Joined
Mar 12, 2012
Messages
10,496
Reaction score
1,616
The "Easy Button" is just to use the web browser. I was reluctant at first, small buttons, big fingers and all that. But the more I went to the site that way instead of the app the more I liked it. Have not used the app in so long I had to pull it up just to check my phone (which suffers the same as described above).
 

rogue108

Senior Member
Joined
Apr 16, 2011
Messages
414
Reaction score
10
I am getting the same "The forum is not available..." message when I launch the app
 
2

Latest posts

Top