Cannot stay logged in

Discussion in 'Support' started by krx927, Oct 9, 2018.

  1. Oct 9, 2018 #1

    krx927

    krx927

    krx927

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    636
    Every time I go to KKF site I need to log in. When I log in I am selecting the flag to stay logged in but it is not working for me.

    Is anybody having the same issues?

    Perhaps the reason could be that I changed my company's laptop and it has new policies. But I suppose this log in functionality is working with cookies and they are not deleted every time.

    I am using Chrome browser.
     
  2. Oct 9, 2018 #2

    bkultra

    bkultra

    bkultra

    Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    2,687
    Location:
    Chicago
    Sounds like a local policy on your computer put in place by your system administrator. Can you do me a favor and test another Forum or website and see if it allows you to stay logged in.
     
    Angie likes this.
  3. Oct 9, 2018 #3

    krx927

    krx927

    krx927

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    636
    Thanks for the answer. It is general issue on all sites. Let's see how fast they will resolve my ticket ;)
     
  4. Oct 9, 2018 #4

    bkultra

    bkultra

    bkultra

    Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    2,687
    Location:
    Chicago
    As a former director of IT I wish you luck. When speaking to your help desk or technician ask if a local policy was put in place, but understand if they're not willing to remove it
     
    Angie likes this.
  5. Oct 9, 2018 #5

    Nuts63

    Nuts63

    Nuts63

    Well-Known Member

    Joined:
    Feb 13, 2014
    Messages:
    210
    Try clicking the stay logged in button before you log in
     
  6. Oct 9, 2018 #6

    Angie

    Angie

    Angie

    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    991
    Location:
    SouthEast
    Does sound as if your company changed something. Do you have a tablet that you can use if at work should they decide not to change permissions on your computer? I've had that happen to me. Fortunately, this is a clean site so they may allow it.
     
  7. Oct 10, 2018 #7

    krx927

    krx927

    krx927

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    636
    It's the company policy. I noticed I have similar issues on other sites, and also some other Windows issue, like not being able to define Chrome as default browser.
     
  8. Oct 10, 2018 #8

    Angie

    Angie

    Angie

    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    991
    Location:
    SouthEast
    Sorry about that. This one I have no fixes for, unless you bribe your IT to whitelist the site for you.
     
  9. Oct 10, 2018 #9

    WildBoar

    WildBoar

    WildBoar

    Home cook, knife accumulator Founding Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    3,743
    Location:
    NoVa (US)
    Or you could pull a knife on them...
     
  10. Oct 11, 2018 at 3:07 PM #10

    krx927

    krx927

    krx927

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    636
    I have found a solution for my issue. The issue was connected with my Chrome user.

    In my company they were upgrading Win 7 to Win 10. It looks like that after reintallation the old user on Chrome did not work properly (settings were not overwritten by upgrade). I ended up setting new user in Chrome, logging out of my gmail account with old user, deleting old user and lastly signing in my gmail account with new user.
     
    Angie likes this.
  11. Oct 11, 2018 at 3:11 PM #11

    Angie

    Angie

    Angie

    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    991
    Location:
    SouthEast
    Ah, the dreaded upgrade. Will mess with you every time. Glad you were able to get it corrected and able to be here at will.
     

Share This Page